ashley best forum!

Join the forum, it's quick and easy

ashley best forum!
ashley best forum!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ВАЖНО! ГЛАСУВАЙ ОТДОЛУ..

You are not connected. Please login or register

Мюзик Айдъл / Вип брадър?

+4
willy
sylar
Снежи*
killer.,
8 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Мюзик Айдъл / Вип брадър? Чет Авг 06, 2009 2:08 am

killer.,

killer.,
шефкии

Кое от двете риалитита харесвахте и гледахте повече Мюзик Айдъл / Вип брадър? 117393

2Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Пет Авг 07, 2009 9:52 pm

Снежи*

Снежи*

и двете са интересни,но аз гледах Вип брадър

3Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Пет Авг 07, 2009 10:27 pm

sylar

sylar

MA Мюзик Айдъл / Вип брадър? 122961

4Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Нед Авг 09, 2009 3:00 am

willy

willy

И двете!

5Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Пет Авг 14, 2009 4:10 am

sтar*

sтar*

еми напоследък Биг/Вип Брадър нещо не ме кефи стават ми банални все някви селяни слагат Биг и Вип Брадър 1 бяха най-интересни
а иначме по темата МА

6Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Пет Авг 14, 2009 7:03 am

maggie*

maggie*

sтar* написа:еми напоследък Биг/Вип Брадър нещо не ме кефи стават ми банални все някви селяни слагат Биг и Вип Брадър 1 бяха най-интересни
а иначме по темата МА
+1

http://ashley-web.dir.bg

7Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Пон Авг 17, 2009 4:16 am

Iceman_Kimster

Iceman_Kimster

sylar написа:MA Мюзик Айдъл / Вип брадър? 122961
+1

8Мюзик Айдъл / Вип брадър? Empty Re: Мюзик Айдъл / Вип брадър? Чет Авг 27, 2009 3:26 am

Deжii*"

Deжii*

И двете,но мисля,че малко повече Биг Брадър..

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите